dulcy and co. R******
Number of posts : 75 Age : 29 Localisation : i wish i was in mexico! Registration date : 2007-11-20
| Subject: meni niko ne dolazi....:( Thu Apr 17, 2008 12:50 pm | |
| Registrujte se na moj forum!!!! Ne znam zasto stalno oni forumi o rebelde imaju najweci broj clanowa... Jeste da obozawam rebelde i da ne mogu da propustim ni jednu epizodu, ali imam nesto mnogo waznije da wam saopstim, u septembru sam osnowala bend, ne ide nam bash najbolje ali sam naprawila forum. Oni kojima se ne swidja moj forum moraju da mi predloze nesto sto ce mi powecati popularnost koje je rawno nuli,imam jedanaest clanowa na forumu.Ja sam od skoro tek pocela da idem na idem na internet, ne razumem se mnogo u sve to ali makar mi pomozite tako sto cete mi reci vashe kritike.....Nakraju shwatam da samo oni ljudi koji idu duze na internet imaju dobre forume, zar to mora tako? Onima kojima trebaju slike od Rebelde, Tokio Hotela, i drugih izvodjaca za forume mogu da ih traze od mene na privatnim porukama.A wi iskusni pomagajte!!!!! http://darkangels.niceboard.orgZA one koje mrze da procitaju: Treba mi pomoc oko foruma! Unapred hwala.... | |
|
JeCiKa *Admin*
Number of posts : 7699 Age : 30 Localisation : Nishlike zakon Registration date : 2007-07-03
| Subject: Re: meni niko ne dolazi....:( Thu Apr 17, 2008 1:22 pm | |
| ja sam bila dobra i regovala sam se hehehe zasto ne posaljes mail bravo-u mozda ga objave pa se neki reguju....to je moj predlog | |
|
anny es mi idolo *Moderator*
Number of posts : 3035 Age : 29 Localisation : Serbia Registration date : 2007-11-19
| Subject: Re: meni niko ne dolazi....:( Thu Apr 17, 2008 9:42 pm | |
| Dzabe ti to...............ja sam 56485451354678 puta slala pa nikom nista | |
|
Zorana *Admin*
Number of posts : 747 Age : 28 Localisation : Beograd Registration date : 2007-11-20
| Subject: Re: meni niko ne dolazi....:( Fri Apr 18, 2008 1:50 pm | |
| i ja... i ni jedan nisu objavili | |
|
lujkica R******
Number of posts : 159 Age : 30 Localisation : srce Registration date : 2007-12-19
| Subject: Re: meni niko ne dolazi....:( Fri Apr 18, 2008 3:47 pm | |
| e ja sam poslala dva puta mail u bravou i objavili su mi adresu... forum mi je zivnuo... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: meni niko ne dolazi....:( | |
| |
|