DunyaloveMaite *Admin*
Number of posts : 1291 Age : 29 Localisation : _Siempre_con_MaiCandy_ Registration date : 2007-09-08
| Subject: Re: admin pardova---------------- Sat Feb 23, 2008 10:19 pm | |
| Jbg, zao mi je, meni se komp ne kwari bash swaki dan... | |
|
lujkica R******
Number of posts : 159 Age : 30 Localisation : srce Registration date : 2007-12-19
| Subject: Re: admin pardova---------------- Sun Feb 24, 2008 1:41 am | |
| - Zan KLod wrote:
- Admin Pardova wrote:
- ~*Dulce Maria 4ever*~ wrote:
- Zan KLod wrote:
- m.girl92 wrote:
- ja nikad ne dobijam zabranu kompa zbog lose ocene...zato sto sama shvatim da trebam da popravim ne moraju da mi zabrane nish!
Pa i ja svatim da treba da popravim samo se to popravljenje kod mene oduzi jer me mrzi bre da ucim mrzime. isti slucaj i kod mene... i kod mene ali to oni ne shvate nego me odmah kazne Kazi da si u pubertetu i da si zaljubljena mozda ti i oprosti ozbilno ti kazem hehe joj, to kod matoraca ne pali nikad... ja sam prestala da ucim jer su me svi zvali streberom i svi su me izbegavali, sad sam uklopljena u drustvu, ali se mucim sa ocenama kao nikad... nikad mi nije bio prob da ucim a sad mi treba mnogo vise vremena... zao mi je sto je kaznjena, nadam se da ce se uskoro vratiti... besoo amiga, znam kako ti je, meni malo-malo pa nesto zabrane, sad su mi mesec dana ukinuti izlasci... ali da ne spamujem... besooo | |
|
~DulceMaria~ *Moderator*
Number of posts : 3009 Age : 29 Localisation : sa dulce na bini....lol..... Registration date : 2007-09-08
| Subject: Re: admin pardova---------------- Sun Feb 24, 2008 4:06 pm | |
| | |
|
lujkica R******
Number of posts : 159 Age : 30 Localisation : srce Registration date : 2007-12-19
| Subject: Re: admin pardova---------------- Sun Feb 24, 2008 8:01 pm | |
| sorrz necu vise casna rec | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: admin pardova---------------- | |
| |
|