| Rebelde World Serbia Dobrodosli na forum!Zelimo vam puno zabave, postova i nadamo se da cete biti redovni! :) |
|
| Prewod | |
|
+3Natasa ~*Dulce Maria 4ever*~ DunyaloveMaite 7 posters | Author | Message |
---|
DunyaloveMaite *Admin*
Number of posts : 1291 Age : 29 Localisation : _Siempre_con_MaiCandy_ Registration date : 2007-09-08
| Subject: Prewod Thu Feb 14, 2008 6:07 pm | |
| | |
| | | ~*Dulce Maria 4ever*~ *R*E*B*E*L*D**
Number of posts : 2149 Age : 29 Localisation : Sa Cristianom Ronaldom..Kod njega kuci... Registration date : 2007-08-15
| Subject: Re: Prewod Thu Feb 14, 2008 6:13 pm | |
| Salvame-spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN..
Money money- pare pare
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti a, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju | |
| | | Natasa *Admin*
Number of posts : 2465 Age : 28 Localisation : Serbia Registration date : 2007-03-30
| Subject: Re: Prewod Fri Feb 15, 2008 12:29 am | |
| evo ovo sam nasla na nekim forumima ASI SOY YO
Takva sam ja
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj,jer ja nisam takva Ja te trazim bilo gde I radim to kada zelim Ja se krecem na moj nacin Takva sam ja….
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim ja te poljubim Ako zelim ja te predam Zato…..
REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja… Hvatam koga hocu…I ljubim ga bilo gde… Takva sam ja, takva sam ja… Nije me briga sta izmislja….Nije me briga sta misli…..
Takva sam ja, takva sam ja, Ne okolisam…..Uvek idem direktno na stvar….
Takva sam ja, takva sam ja, Ne ocekujem da me razumeju….kako je tesko biti ja….
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Slobodna sam bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja
SOLO QUEDATE EN SILENCIO SAMO SAČEKAJ U TIŠINI
Anahi: Nalazim te budnog govoriš mi da ti je žao sa suzom kajanja.
Christian: Grliš me, ja drhtim moliš me za poljubac i ja ostajem bez daha.
Dulce: (prelaz) Samo stani momenat samo reci mi: nije istina.
Svi: (refren) Samo ostani u tišini, pet minuta, sačekaj jedan trenutak pored mene, dajem ti poslednji poljubac jer je gotovo sačuvaću svoja osećanja i otići od tebe daleko.
Christian: U meni je toliko straha i ne razumem šta je to što sam učinio loše.
Anahi: Grliš me, ja drhtim moliš me za poljubac i ja ostajem bez daha.
Dulce: (prelaz) Samo stani momenat Anahi: Samo reci mi: nije istina.
Svi: (refren) Samo ostani u tišini, pet minuta, sačekaj jedan trenutak pored mene, dajem ti poslednji poljubac jer je gotovo sačuvaću svoja osećanja i otići od tebe daleko.
Dulce&Christian Daj mi tvoju ruku digni me sa zemlje reci da me voliš i da nisi kriv bar za manje od trenutka reci mi da nije istina.
Svi: (refren) Samo ostani u tišini, , sačekaj jedan trenutak pored mene, dajem ti poslednji pet minuta poljubac jer je gotovo sačuvaću svoja osećanja iEnséñame - Nauci Me
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Refren: Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Lljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vvise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides.. otići od tebe daleko. (2 puta
Vatra
Toplota iz mog tela koje se raste bez kontrole Kada te vidim Pocne sa mojih ruku i zavrsava se u mom srcu Kada mi nedostajes Cestice ljubavi koje koje plivaju u meni Nameravaju da zapale led u tvom srcu
I ja plasim se da izgubim kontrolu I ne cekam , da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri sa mojom vatrom vatra
Moj puls se ubrzava na nacinom kojim me gledas I sa vremenom Neznam dal sam umorna sto te volim samo za sebe Ako si tako blizu Cestice ljubavi koje koje plivaju u meni Nameravaju da zapale led u tvom srcu
I ja plasim se da izgubim kontrolu I ne cekam ,da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri sa mojom vatrom vatra
Osecam vatru u sebi Vatru koja dolazi od tebe I vise od sta sam trazila
I gubim kontrolu I ne cekam ,da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri sa mojom vatrom vatra
Age : 14 Pridružio : 25 Jul 2007 Poruke : 859 Localisation : Uvek uz Poncha, Any i Mai
Naslov: Re: Prevodi pesama Sat Aug 11, 2007 11:30 pm
Sálvame - Spasi me
Da mi nedostajes je moja potreba. Zivim u beznadju, Od kada se vishe ne vrachash Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od umornosti, predana sam tvojoj volji Spasi me od zaborava, spasi me od tame Spasi me od dosade, nemoj me pustiti da padnem nikad...
Toliko zelim da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad teshko zaboravim Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu, I ne prestajem da mislim na tebe... Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.
Refren... x2
Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti... Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti..
Santa no soy!
Nisam svetica
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren: Otro dia que va!
Jos jedan dan prolazi
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x
Un poco de tu amor - Malo tvoje ljubavi
Znam vrlo dobro da sam Samo jos jedan prijatelj Medju gomilom Da sam samo obozavatelj Od srca Koji ne prestaje da te sanja Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x: Malo tvoje ljubavi Da bih mogu da zivim Malo tvoje ljubavi Moze da me usreci Samo malo tvoje ljubavi Je sto trazim
Daj mi jedan znak Jedan minut Za razgovor Daj mi samo Jednu sansu Da bih mogao da se zaljubim u tebe Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
Rebelde - Buntovnik
Dok moj um putuje gde si ti Moj otac ponovo vice
Kako rasipam svoju buducnost i mir Sa svojim nacinom da postojim
Iako ga cujem, vec sam daleko odavde Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF: I buntovnik sam Kada ne pratim druge I buntovnik sam Kada te volim do besa I buntovnik sam Kada ne mislim isto ko juce I buntovnik sam Kada se igram do koze
Da, buntovnik sam Mozda me niko ne poznaje dobro
Jednog od ovih dana cu pobeci Da ulozim sve za jedan san
Sve u zivotu je izgubiti ili pobediti Treba se kockati, kockati bez straha
Nije me mnogo briga sta misle o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF.
Da, buntovnik sam Mozda...
Nije me mnogo briga sta misle o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF. 2x
I buntovnik sam... _____________
uturo ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
| | | rebelde*fan R******
Number of posts : 60 Registration date : 2007-11-02
| Subject: Re: Prewod Thu Feb 21, 2008 8:13 pm | |
| Tras de mi ~Iza mene~
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... | |
| | | rebelde*fan R******
Number of posts : 60 Registration date : 2007-11-02
| Subject: Re: Prewod Thu Feb 21, 2008 8:15 pm | |
| Ser o parecer !
Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam…. REFREN…
QUERO PODER Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
| | | Minja R******
Number of posts : 154 Localisation : BG Registration date : 2008-03-09
| Subject: Re: Prewod Mon Mar 10, 2008 8:46 pm | |
| | |
| | | anny es mi idolo *Moderator*
Number of posts : 3035 Age : 29 Localisation : Serbia Registration date : 2007-11-19
| Subject: Re: Prewod Sun Mar 16, 2008 6:19 pm | |
| Empezar desde cero - Pocetak od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Fui La Nińa-Bila sam devojcica
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
| | | Zorana *Admin*
Number of posts : 747 Age : 28 Localisation : Beograd Registration date : 2007-11-20
| Subject: Re: Prewod Thu Apr 10, 2008 6:02 pm | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Prewod | |
| |
| | | | Prewod | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|