Natasa *Admin*
Number of posts : 2465 Age : 28 Localisation : Serbia Registration date : 2007-03-30
| Subject: Cuidado Con El Angel na Pinku Sat Feb 14, 2009 2:16 am | |
| Od ponedeljka pocinje Cuidado Con El Angel na pinku u 17:00 Izgleda nema reprize A preveli su kao - Napusteni andjeo umesto Pazljivo sa andjelom Evo sta pise na sajtu pinka: Trajanje: 60 Žanr: Drama / Romansa Zemlja produkcije: MEKSIKO Godina snimanja: 2008 Uloge: Maite Peroni, Viliam Levi, Laura Zapata i Evita Munjoz Na rođenju Marije De Hesus, Maričuj, njena majka, Sesilija Velarde, misleći da umire, poverava svoju bebu svešteniku, Fratru Anzelmu, koji je uzima i odnosi u sirotište.Kada je napunila 15 godina Maričuj beži i počinje da živi na ulicama, pokušavajući da se snađe što bolje ume, da bi preživela. Godine prolaze i jednog dana napada je na ulici pijanac. Ovaj događaj je ispunjava dubokim prezirom za sav muški rod, jer ovu traumu stalno preživljava u svojim snovima. Pralja, Kandelarija, prima je u svoj dom i ponaša se prema njoj kao prema rođenoj ćerki. Maričuj prihvata da radi neobične i grube poslove da bi pomogla Kandelariji. Jednoga dana Maričujina vragolasta darežljivost je dovodi u nepriliku i završava na sudu, gde sudija, inače njen biološki otac, (ali niko od njih to još ne zna), želi da je osudi i pošalje u zatvor. Na sudu je brani psihijatar Huan Migel Roman, koji vidi dobru stranu Maričuje. On je oslobađa i prihvata starateljstvo nad njom, odvodi je u svoju kuću da tamo živi zajedno sa njegovom ćerkom, Majitom i taštom, Onelijom. | |
|
anahi_rebeldeee *R******
Number of posts : 439 Age : 30 Localisation : Always with Annie Registration date : 2007-11-10
| Subject: Re: Cuidado Con El Angel na Pinku Sun Feb 15, 2009 1:15 pm | |
| Znam za to.........bas su glupo preveli seriju | |
|
anny es mi idolo *Moderator*
Number of posts : 3035 Age : 29 Localisation : Serbia Registration date : 2007-11-19
| Subject: Re: Cuidado Con El Angel na Pinku Tue Feb 24, 2009 2:17 pm | |
| | |
|
anahi_rebeldeee *R******
Number of posts : 439 Age : 30 Localisation : Always with Annie Registration date : 2007-11-10
| Subject: Re: Cuidado Con El Angel na Pinku Tue Feb 24, 2009 3:54 pm | |
| blago tebi...ja ne mogu jer celo polugodiste idem popodne u skolu a nema repriza | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Cuidado Con El Angel na Pinku | |
| |
|