Rebelde World Serbia

Dobrodosli na forum!Zelimo vam puno zabave, postova i nadamo se da cete biti redovni! :)
 
HomeHome  PortalliPortalli  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  ChatChat  

Share | 
 

 O Alfonsu...

Go down 
AuthorMessage
Natasa
*Admin*
*Admin*
avatar

Number of posts : 2465
Age : 22
Localisation : Serbia
Registration date : 2007-03-30

PostSubject: O Alfonsu...   Thu Aug 07, 2008 5:12 pm

Alfonso Erera Rodrigez (Alfonso Herrera Rodríguez) rođen 28. avgusta 1983. godine je meksički glumac uglavnom poznat po ulogama u telenovelama. Takođe je član grupe nastale po telenoveli - RBD.

Kao dete, Alfonso (ili Ponco, kako su prijatelji voleli da ga zovu) je sanjao da postane pilot i da se preseli u San Antonio da bi pohađao školu za avijaticare. Pokazivao je i ineteresovanje za glumu, i tako je ušao u Centar za umetničku edukaciju, vođen pod pokroviteljstvom Televise. Pored škole, radio je profesionalno u pozorištu, glumeći u Vešticama iz Salema 2001. i Antigonima 2002. 2002. godine glumio je u filmu Ljubav boli (Amar te duele), režiran od strane Fernanda Sarinjane, i odatle je krenuo na televiziju, glumeći u telenovelama kao sto su Odeljenje 406 i Buntovnici.

Alfonso je član benda RBD, koji je formiran sa glumcima iz serije Buntovnici. Bio je u vezi sa Dulse Marijom, takođe glumicom u seriji i članicom benda, ali su raskinuli. Sada kruže glasine da je u vezi sa Anahi, koja je takođe glumica i članica benda, ali njih dvoje to ne potvrdjuju.

13. jula Alfonso je osvojio nagradu Esta Buenisimo (Divan je), i El De Mejor Estilo ( Sa najboljim stilom ) u šou Premios Juventud ( Nagrade za mlade ). Njegova grupa RBD je na ovom šou takođe osvojila nagrade.
Back to top Go down
View user profile http://www.dulcemaria.niceboard.com
Un fan de RBD
*R******
*R******
avatar

Number of posts : 268
Age : 23
Localisation : serbia
Registration date : 2008-09-24

PostSubject: Re: O Alfonsu...   Mon Sep 29, 2008 10:44 pm

Ime: Alfonso Herrera Rodríguez
Nadimak: Poncho
Visina: 1.77 cm

Alfonso (Poncho) Herrera je rođen 28. avgusta 1983. godine u Monterrey, Mexico.On je meksički glumac i pevač,poznat pre svega po ulogama u telenovelama.Takođe poznat je i kao član grupe RBD !

Kao dete Alfonso ili Poncho,kako su ga drugovi zvali,sanjao je da postane pilot i želeo je da ode u San Antonio, Texas u avio školu.Takođe još u ranom detinjstvu pokazivao je interesovanje za glumu.Išao je u Centro de Educación Artística.Paralelno s tim on je radio u pozorištu,uključujuci njegove uloge u Las Brujas de Salem (2001), Como matar a un ruiseńor (2001) and Antigona (2001).2002. godine dobio je ulogu u filmu Amar te duele režisera Fernando Sarińana.Od tada on se preselio na televiziju radeci u serijama Clase 406 and Rebelde.

Alfonso je tada takođe posato član grupe RBD,koja je formirana od strane glumaca iz serije i i danas je njen član.Alfonso je izlazio sa Dulce Mariom,koleginicom iz serije Rebelde i takođe članicom grupe RBD.

13. jula 2006. godine Alfonso je dobio Esta Buenismo i El De Mejor Estilo nagrade.Takođe dobio je mnoge nagrade sa svojom grupom RBD.

Što se tiče filmova glumio je samo u:

"Amarte Duele" (2002) de Alta Vista Films

U pozorištu glumio je u:

Amarte duele (2002)
Antigona (2001)
Como matar a un ruiseńor (2001)
Las Brujas de Salem (2001)

A na televiziji u:

Televisión
Rebelde (2004) Miguel Arango
Clase 406 (2002) Juan David

Zanimljiwosti:
-Išao je u istu školu kao i José María de Tavira, Andrea Damián, Ximena Sarińana, Alexa Damián and Gael García Bernal.
-Voli da jede suši i meksičku hranu.
-Omiljeni filmovi su mu Amar te duele (2002) i Titanic (1997).
-Njegova mama i brat žive u Guadalajara,dok on i njegov otac žive u Mexico, D.F.
-Bio je pozvan da radi u seriji Rebelde,zato što je producent Pedro Damián ,uživao dok je radio s njim u seriji "Clase 406
Back to top Go down
View user profile http://girlsforum.forumaction.net/
 
O Alfonsu...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rebelde World Serbia :: RBD :: Biografije-
Jump to: